23 maj 2011

Ooops, nu kommer valparna!...fem vackra....


17.20
Några dagar tidigare än beräknat flämtar lilla tiken till o vips så har hon satt sin förstfödde till världen. En jättefin stor tös på 225 gram, han har haft det riktigt bra i magen och Pyttan är hur duktig som helst med honom. Hon ligger o flämtar just nu och jag väntar spänt på att syskon nummer två skall göra entré........

18.40 Vi får en liten tös på 180 gram, jättefin är hon och pigg som bara den:)
19.45 En flicka till, blenheim på 190 gram!

20.30 En 200-grams blenheimpojke kommer till världen.
Kameran behöver laddas och Pyttan vilar med de små hängandes vid tuttarna. Jag tror inte förlossningen är över ännu....
20.50 En pojke till, blenheim på 230 gram och jättefin som de andra i denna kull som kanske växer ännu mer:) Lilla vackra Pyttan, hon har burit runt på drygt ett kilo valpar + alla moderkakor och vatten - inte konstigt att hon var som en liten svart/vit badboll:) Hon pysslar med dem och är himla duktig och förlossningen har gått precis sådär som man önskar!!
Bilder kommer när mitt batteri har kvicknat i...
Nu verkar det vara lugnt i valplådan, fem vackra har vi fått och alla mår toppen - dessutom föddes de på kontorstid vilket bara förgyller lite extra:)

5 kommentarer:

 1. Här sitter man med ett saligt flin på läpparna och då har man ändå inte ens sett dessa små underbara varelser som kommit till världen! Alltså borde du nu ha ett leende där mungiporna möts i nacken..! Kram från Stackerud! :)

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha ha, Lisbet - det är klart att det känns fantastiskt roligt. Pyttan är helt underbar med de små, första gången och så redig!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Grattis!
  Flickor och pojkar i båda färgerna, bättre kan de inte bli.Så fina dom är.
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 4. GRATTIS till alla dessa "sötisar"helt underbara!

  SvaraRadera
 5. Grattis till både den stora bebisen och de små. Jag är inge avuuuundsjuk:) Berit

  SvaraRadera