16 augusti 2012

Med andan i halsen....

.... 2012 kommer inte att vara den sommar man minns som solrik. Ett aber för oss alla som har gräsätare vill jag lova:) Här hemma har vi skottat hö i fem dagar nu och armar, axlar - ja hela kroppen känns mest som en liten darrig massa av gele.

Man vaknar på nätterna och skottar, drömmer om höfläkten som surrar och känner doften av nyslaget gräs dygnet runt. Just nu ligger det 20 ton på marken och paniken är ett faktum innan allt är under tak, i morgon kommer regnet och då är det bara att tutta på allt som inte kom in. Vi är lyckligt lottade som har grannar och vänner som ställer upp - aldrig att vi klarat oss så här långt utan deras makalösa insats!
En liten paus fick jag härom dagen då bästaste Kerstin, Emilia o Emma kom och förgyllde kvällen. På bilden är det Emilia som konverserar med Pascal, fina va?:)
Bästaste nyheten fick vi lördags då vår förstfödde lilla hingst gick och blev brons-champion på Midnight Sun international show. Lilla fina Jason & ägare Elin - GRATTIS, vi är så stolta och glada över era framgångar!
På agendan närmast står Vetlanda och årets Riksutställning för araber. En underbar helg väntar med många fina hästar och inte minst underbara vänner, stämning, käk mm mm:) Här är tavlan jag sponsrar till bästa sto i futurityklassen:
På hundsidan så är det snart dags för utställning i Högbo bruk och därefter hoppas jag få gå ner för landning och invänta små efterlängtade cavalierbabys i slutet av september.
Hoppas ni har det fint där ute - och njuter av solen/ Kram