21 juli 2010

Åhh - Ida har fått träffa sin nya familj!

Öppnar min meil som jag bevakat hela kvällen:

Lotta
A quick note to say we have her and we love her! We are on our way home now and I will write more later. But I wanted you to know she is happy and well!
Hugs,
Jenn

Tack gode Gud!

Väntar o väntar.....

.....på rapportt från Dallas och lilla Ida som precis landat:) Har suttit och följt hennes resa via internet och hon är vilken minut som helst i sin nya mattes famn.
Dörr till dörr har hela arranngemanget med flyg, övernattning och ytterligare flyg över Atlanten tagit 39 timmar. Det är lång tid för ett litet flickebarn och kräver minutiösa förberedelser med rätt personer som man kan känna tillit & 100% förtroende för.

I går fick vi vara med henne ända tills det var dags att boarda till första flighten, vilket vänligt och proffessionellt bemötande!

Mätt, rastad och trött efter alla instryck var det dags att bädda ner Ida i den transporttbur hon känner sig trygg i efter mycket träning....alla gossedjur, halvsnuskiga mysfiltar och mattes t-shirt + ben och isvatten. En sista puss och det var dags att stänga buren och överlämna henne i personalens händer.

Himmel, att lämna en valp som man knutit an så myckett till var obeskrivligt tufft. Tårarna ville aldrig ta slut och nu väntar jag bara på ett tecken på att allt gått bra.