19 april 2010

Strålande Måndag!


Valparna mår toppen och ute är det strålande solsken!

Jaqueline har jagat rådjur på morgonkvisten - hon är mer vild än tam och det är bara att låta henne hållas! Frisk som en nötkärna är hon i vilket fall och man får buga inför hennes leksinne, åldern och dräktigheten till trots:)

Dina sover under en svag nattlampa och jag smyger till henne varje natt nu för att kolla juver, mjölk och övrig status......Hon tycker det är mysigt med all uppmärksamhet och startar dagarna med att gå lös i trädgården ett par timmar för att få gnaga i sig det lilla gräs som börjat komma upp. När jag skall "fånga" in henne så travar hon iväg mot grinden för att bli insläppt till övriga flocken - snacka om att få speciella förmåner, ha ha! Små exklusiva förmåner är precis vad man behöver för att känna sig speciell även i hästars värld:)


Jag hittade massor av kul grejer i garaget i går - grejer jag inte kan begripa att jag kunnat leva utan..... När jag öppnade ett gammalt smyckeskrin blev det rent av lite julafton, jisses vad lite guld och ädelstenar kan pigga upp en grå vardag:) Måste nog vara lite mer seriös innan jag tuttar på alla kartonger......Herre Gud, vem vet vad jag stoppat ner för skoj i dem liksom - Valpfiltar, en hög med trisslotter som jag vunnit på men glömt lösa in, en skitsnygg dräkt och himmelriket var nära när jag öppnade en låda fylld av partypumps.......Hur jag kunnat förtränga dem är en gåta - kommer på mig med kommentaren "Åhhh, jag måååste köpa skor....jag äger verkligen inte ett enda par"! Ja ja,livet snurrar på - i dag väljer jag definitivt solen före dammiga kartonger:)
Ha en förtjusande dag!