8 juli 2010

Galen!

...är precis vad man blir!

Har man suttit i dieselångor i 12 timmar dag ut o dag in så är man mör....så där mör att man nästan känner sig vimmelkantig. Armarna skriker av smärta vid varje ny vända, och man genar lite i hörnen för att slippa lyfta tunga spakar. Att sitta bekvämt går bara inte, då man lyckats få skavsår o molande värk, typ överallt - men man kämpar!
Man kämpar som en dåre då det handlar om hästarnas hela vinterförråd av hö - och de skall bara ha det bästa:)

Jag lyssnar på alla radiokanaler och fokuserar på allt jag skall göra när jag blir ledig......Hmm, en häst skall köras 70 mil hit.....två skall hämtas 40 mil dit.......kanske köper jag ett sago-sto....hups, 140 mils resa, stall + stålar är smådetaljer som måste falla på plats. En hund skall lämnas på Arlanda, jag skulle behöva ta mig i kragen o köpa en trailer så slipper jag boka o fixa i tid o otid. Till helgen är det stora hästtävlingar i Skåne....jag är bjuden och skall ändå ner med Panchaia för träning inför Riksutställningen........ Tänk va bra, OM jag bara hinner få in allt hö så kanske jag hinner ner......

PANG! Tjoff.....Punktering på framdäcket väcker mig ur drömmarna och jag vandrar hemåt, trampar ner halva mig i ett äckligt dike och använder ett vokabulär som inte anstår en dam när jag fiskar upp min ena doja ur gyttjan:) Orkar knappt stå upp i duschen o vaklar i säng - här gäller det att samla krafter!

Upp i morse och iväg till veterinären med Ida som fått ett getingstick och behöver penicillin.....gulliga David fixar nytt däck kl 07.00 och jag tänker "att nu J-ar" skall här vändas hö, HA - det skall bara gå som en dans!
Då kommer det mörka moln susandes..........Sim Sala Bim så har väderleksrapporten busat IGEN!

I eftermiddag kommer det regn och Svoch så försvann helgens planer i ett töcken. MAN BLIR CRAZY, MAD, TOKIG, VANSINNIG!!!!!

Hundarna har däckat - vi tog en lång morgonpromenad. Lilla Ida skuttar glatt med och var till sig av lycka när hennes mamma släpade fram en sork.... Hästarna står lojt i hagen under björkdungen där det alltid fläktar. Kanske tar jag o min ömma kropp en barbackatur i kväll, eller så utmanar jag ödet rejält o försöker komma upp på Passionata som skall ridas in......vi får väl se ifall det bjuds på luftfärd denna gång:)

Kram