1 oktober 2010

Längtar hem........

Bild på en drömhingst som jag suktar efter att använda.......


Har rest 2-3 dagar/ vecka hela augusti/ september......i dag är det äntligen fredag och jag är på väg till Arlanda för att lyfta hemåt under kvällen. Det kan låta lyxigt å ena sidan, men jisses.....jag har åtaganden hemma åxå och bördan på min familj är stundtals rätt tung på grund av mitt flackande.

Det man uppskattar som ledig är inte det man uppskattar i vardagen......:) Hotellfrukost som kan vara så mysigt på semestern - Har man brådis så bara avskyr man att behöva trängas med 100 pers för att få i sig en macka........Att slappa på soffan hemma med endast fjärrkontrollen som sällskap är ljuvligt, just därför att man gör det efter att man fixat allt annat som hör till livets vardag:)
Att slippa tvätta, städa och göra vardagliga grejer är underbart........men Gud vad man kan tappa sugen när de växt till höga "samvetsberg" i vardagen.

Hmmm, låter jag laddad så är det precis vad jag är. I morgon sover jag ut och kör värsta rejset för att kanske kunna njuta av en solig söndag:) Om ett par veckor sticker jag och min lillasyster till Ungern.....mellansyrran pluggar till läkare där och vi brukar ha vansinnigt kul när vi ses!

Lilla valpen som jag är bekymrad för kommer innan kvällen att omfamnas av husse & matte efter en tuff vecka på olika djursjukhus - nästa vecka hoppas vi få en lösning på mysteriet kring vad som är galet, tills dess är det bara att hoppas på en god prognos för den vackra!

Kram o ha en toppenhelg!