12 oktober 2010

Sådan husse/ matte.......


Lilla Halle Berry har varit på besök - pigg som en lärka och urtrevlig! Jag är inte förvånad då hon begåvats med de raraste människor.....såklart deras älskade valp då blir kalastrevlig:) Vi har varit bekymrade för lilla Halle en tid - hon har drabbats av inflammation i käkleden och det har varit och är fortfarande lite av ett mysterium. Nu har hon dock inte ont längre....trötthet är ett minne blott och hon äter som en skogshuggare...pälsen är spegelblank och hon delar ut pussar vitt och brett till alla som råkar "komma i hennes väg"

Jag planerar 3 kullar och håller på som bäst att boka alla veterinärtider.....spanar på täckhundar.....och pratar med längtansfulla valpköpare. Det är roligt, jätteroligt med alla dessa som verkligen är beredda att så tålmodigt vänta på att just deras valp skall komma till världen.

Har just anmält mig till uppfödarutbildning steg två - Ser verkligen fram emot att få träffa alla kolleger igen och proppas full med kunnskap kring detta spännande ämne som förenar oss!

I går kväll höll jag ett föredrag på norska, det är 30 år sedan jag bodde i Norge och jag tycker det är så himla kul med språk:)......I natt har jag drömt, fnissat och pratat vitt o brett på norska, Herre Gud - Man funderar ju på hur det är ställt egentligen....min hjärna kanske är , typ...överhettad eller nåt:)/ Kram