16 juni 2011

Lugnet före stormen.....

Än så länge är det lugna gatan med valparna, de ligger mest och pöser, växer och ger små rara ljud ifrån sig ständigt övervakade av sin mamma. Om ett par veckor lär det vara ett helt annat ljud i skällan med valpar i hela köket som skuttar runt och lever apa:)....Våra kattungar på tio dagar lär hänga på så det står härliga till...ve o fasa!
Kenny

Kevin

Kate, helt nyvaken:)

Kelly-sötnos!

Lilla Kimberly gäspar stort inför kameran, här jäktas inte.I går ringde dottern eftersom hon mött en stor ljus "varghybrid" (korsning hund/ varg) som sprang lös. Efter att ha försökt fånga in den gav hon upp då den var skygg och backade varje gång hon försökte ta den i halsbandet..........Eftersom vi har ett par hybrider i närheten ringdes ägarna upp, men icke.....de saknade ingen.

Nu fick jag just samtal om att en varghane med sändare setts på samma plats och skrämt upp hästar och nypt en höna framför en förvånad bonde.... Man funderar ju, var det självaste gråben min tös försökte "rädda" från att bli påkörd?! Hmmmm....inte konstigt att den inte verkade vara tränad för inkallning!!...