3 maj 2010

Lyckliga Valpköpare:)


Så har jag fått göra de där otroligt roliga samtalen...... Där folk bara tjuter av glädje över att just de "blivit med valp" Det är alltid fantastiskt att få ringa någon med glada nyheter och höra hur sanslöst glad och förväntansfull man är över just "sin lilla":)

Valparna kommer att bo lite här och var i Sverige och någon kommer att få göra en längre resa - Älskade och omhuldade kommer de att bli allesammans av jättevettiga människor och jag känner mig nöjd och trygg!

Valparna mår som små valpar skall när livet är toppen - det äts, sovs, morras och kommer små löjliga....söta skall ifrån lådan nu:) Shirleys alla barn har öppnat sina violblå och tittar förundrat på omvärlden och varandra, åhh - vad söta de är.

I Jaquelines låda ligger tre starka, vackra och livliga babys.......små är de, men Jisses så pigga. Ida har inte vuxit ikapp sina syskon än, men hon far som en kobra mellan alla tuttar och ingen knuffar bort henne när hon väl har fått grepp:) De är fullkomligt bedårande alla tre!

Lilla fölet är ute o galopperar några gånger/ dag - Han får inte ligga utomhus än.....jag är rädd om hans lungor och tar in honom till mjuka halmbädden så fort jag ser att han börjar bli trött i ögat:) Namnlös är han än.....Arabiska fullblod döps nästan alltid efter mödernet - en hyllning till modersstoet och jag har en lista på vacka J-namn ( Jedyna.....kallas Dina) Vi får se vad det blir, han är i mina ögon så fin och vänlig:)

Foton då..... Min intention om att göra en sida/ valp - JA JA hav förtröstan, det kommer, men inte i natt......Nu förtiden sover jag på nätterna = JÄTTEskönt!

Kram!