27 september 2010

Framgångar att buga för ......och en skugga!

Lika ljuvligt som framgångens sötma är - lika skrämmande är rädslan att mista det man är rädd om. de senaste dagarna har jag fått info av god och mindre god natur.......de roliga nyheterna är:
1) I dag vill jag gratuela ett vinnande Team från Svanskog."Jag har inte klippt mig sen i julas och skall inte klippa mig förrän vi förlorar, säger Göran S Karlsson efter den sjätte raka segern med Spinnaker"....... Hästen ägs av Majbritt Karlsson på Zolohouse Kennel och vad gör man inte för seger:)
JÄTTE- grattis till Er båda för fantastiska framgångar med Er vackra häst!!!!!

2) Niccelia´s Holly Hunter som numera bor i Norge har varit på besök i helgen, hon är jättevacker och matte strålar när hon berättar att Holly lyckats knipa BIR-valp på sin första utställning på andra sidan gränsen:) Bra jobbat och STORT grattis till Reidun & Holly.


3) Jag har hälsat på lilla "Charlie" som numera är en ståtlig herre på 2,5 år - han har växt i sin kostym och väger 7 vackra kilo.....det skall bli så roligt att få visa upp honom framöver!

4) En stor skugga ligger som ett töcken då en av "mina valpar" just nu är inlagd på djurklinik. Den lilla har haft bekymmer en tid med inflammerad käke och i helgen drabbats av akut lunginflammation med andnöd. Husse & matte är såklart förkrossade, deras älskling betyder allt för dem - och det var inte så här deras valpköp var tänkt att bli. Att som uppfödare sälja en till synes 100% pigg och frisk valp som tidigt drabbas av sjukdom är ett helsike för alla parter.

Mitt hjärta blöder för de nya ägarna som verkligen gör allt som står i deras makt för den lilla - just nu är det bara att hoppas att deras elände vänder!
KRAM!