19 februari 2011

15 centimeter......

...Visste Du att kvinnors rumpor rasar med ett snitt på 15 cm på en livstid?
Helt sant enligt en forskare med specialite...Hmm, på just kvinnliga rumpor:)

Då kan man fråga sig om det betyder lycka, eller olycka att uppleva detta ras!
Lycka under tiden rumpan rasar o därefter olycka, eller tvärtom. Jag känner bara att jag är inte redo för det stora raset än. Nä nä nä, jag kommer inte att kämpa mot min fåfänga utan göra vad jag kan för att hålla mig i trim. Jag vill kunna fortsätta leva aktivt, röra mig utan att få hjärtsvikt och kunna känna att jag orkar hålla tempo.....

Mina nya fina löparskor står o dammar i hallen allt medans snön smälter, jag längtar efter att kunna springa igen och kunna rusa uppför en trappa utan att behöva känna mig kräkfärdig med rusande puls:)

Min sambo tror att GI är lösningen på allt - låter hur himla beige som helst, men är antagligen toppen! I dag fyller han år...hur kul är det att fira med morötter toppade med paprika liksom. Hmmm, det måste finnas någon underbar balans mellan motion, vad man stoppar i sig och rödvin:) Jag fattar att jag måste låta bli Mac Donalds.....

...... och frossande i lösgodis, jag begriper att jag inte kan köra i mig 300 gram marsipan bara för att jag känner mig lite sugen och att det får bli slut med att stå lutad över frysen o gnaga i sig stenhårda bullar ...( jag vet, det är äckligt, men ibland är jag desperat) Nu har jag läst en bok om Gi, köpt hem alla möjliga skumma grejer som skall vara bra. När jag sneglar mot godishyllor och bearnaise tänker jag 15 cm och tvärvänder!

15 cm får helt enkelt bli mitt mantra!!

Solen skiner och vi har fortfarande 70 cm snö, det är vackert som ett vykort när jag tittar ut....Lizas mage har börjat växa nu och hon visar inga tecken på att vilja börja dra ner på tempot där hon skuttar runt som en galning bland snödrivorna:)

Hundarna kan vara ute i timmar, helt crazy av lycka över att bara få rusa runt....

Väl inne hörs bara djupa snarkningar efter att de bäddat ner sig i mjuka filtarna och somnat!

Nu skall jag ta tag i räkningshögen som ökade med några tusenlappar efter att jag råkade vara lite tung i högerfoten härom dagen....."Ha en trevlig dag" liksom, eller hur!

...liten bild på vackra Niccelia´s Isabella Rosellini som bor på Kajsastinas Kennel, söt som socker är hon:)

Kram:)