20 januari 2011

Åh, man ser ljuset!


I dag är det en aldeles förtjusande dag i Värmland - solen värmer och man märker att dagarna blir längre, underbart! Armar och axlar har fått vila några dagar från all snöskottning...nu rusar man mest runt med hinkar fyllda av sand för att undvika skallskador liksom:)

Jag väntar med spänning på besked från ultraljud på kommande valpar och förbereder mig för vårens första utställning med Charlie. Han är en ängel som bara vill vara där jag är och klok som få, en typisk Cavalier!

Stackars Shirley har varit mer än sur för att Charlie nu anser att världen blir bättre om han får para ALLA tikar som kommer i hans väg.....hur mycket hon än ryter i så står han där med ett flin ( sant!...även hundar kan le)jag kanske får backa lite på det där med hans intellekt när jag tänker efter:)

Tre vargar har blivit påkörda inom några mils radie här uppe. Svårt sargade ( en med ryggen avbruten) har de legat till allmän beskådning med ångesten lysande ur sina ögon. Upprörda jägare har velat avsluta lidandet omedelbart, precis som det står i jaktlagen, men polisen har nekat just för att det rört sig om varg. Det säger en del om hur rädd man är för att göra fel - så rädd att det hellre är ok att låta svårt skadade djur lida i dagar.............förklara det!

Kram:)

Ps - Citat Nalle Puh
Männsikor som inte tänker ordentligt har inga Hjärnor; snarare har de grått ludd som har flugit in i huvudet på dem av misstag.