10 april 2010

Kan man annat än njuuuuuuta!


Alla njuter av värmen.....otroliga 23 grader i solen - YES!

...måste ut tillbaks, det kan ju komma ett moln:)

Ha det bäst:)

Att rensa hjärnan:)


Visserligen jobbar jag och reser mycket....ibland kan jag tycka att mitt liv består ev endast krav krav krav! Så plötsligt dyker det upp situationer som gör att man får ett break och man inser hur otroligt priviligerad man är!
Denna vecka har jag tillbringat många långa timmar på flygplatser, i luften och i olika möten.....dessemellan harjag legat utslagen och sappat på ngn bättre begagnad fjärrkontroll och gjort vad jag förmått för att bara släppa taget:)...man lyckas ju inte alltid med det när hjärnan är speedad och adrenalinet kokar i ådrorna liksom.

Veckans ljuvligaste break fick jag:)
Helt hastigt o lustigt befinner jag mig i en värld full av glada människor och de underbaraste fullblod man kan önska. Solen skiner, folk är förväntansfulla och hästarna manövreras dansande fram av tuffa små jockeys på Jägersro. Ett skådespel att se hur de fullkomligt exploderar i sina startboxar och flyger fram i ren skär glädje & kraft tätt tätt tillsammans.

När man står där hör dånet av 60 st hamrande hovar känner man att man lever!!! Dessa ryttare är modiga som få och är djupt passionerade inför det de ägnar sig åt, man kan bara sucka av hänförelse och njuta.
Det var många år sedan jag befann mig på en trav/ gallopbana och kände av den magiska stämningen, den där man nästan kan ta på. Vilket annorlunda liv de lever tänker jag, så spännande, så slitigt, så himla små marginaler!

Hästen jag spanade in denna dag var en stolt Sing Sing som efter en tuff period visar styrka o mod och gör comeback med en tredjeplacering. Han är ett glänsande muskelpaket på 162 cm och tillgiven som få, en riktig kämpe!

...Tillbaks till verkligheten.... Tvätt, städ, mocka stallet och andra lite mindre glamourösa aktiviteter väntar, ha ha.

Solen skiner även i Sörmark och jag skall börja inreda alla BB-Avdelningar i helgen. Liza är anmäld till LARV, kan ju bli en utmaning att försöka få henne att gå i koppel, sluta hoppa i alla lerpölar hon hittar och försöka få fram en välvårdad Cavalier!

Det absolut roligaste med utställningar är helt klart att efter en lång mörk vinter åter få träffa underbara vänner igen, det är alltid relationerna som styr min glädjeparameter!!

Så, se till att njut o gläds av alla goda möten som väntar bakom nästa hörn/ Kram!