19 oktober 2011

Dag 64!

Efter två dygns försiktigt bäddande och matvägran verkar det som att Liza bestämt sig för att nedkomma med de efterlängtade valparna:)

På nätterna har hon fixat o trixat, bökat o stökat - en gång i timmen har hon kollat att jag är med i matchen genom att puffa mig i ansiktet och glatt viftat med svansen av glädje över att inte behöva vara den enda som vakar:)

Just nu ligger hon på min säng, djupt nerbäddad i duntäcket...flämtande och med en bestämd blick som tydligt säger: Lämna mig inte!!
Valpkorgen har hon koll på, men att få ligga i "jämnhöjd" bara ett par dm från matte är perfekt!

Om någon tycker att jag klemar med mina tikar inför förlossningen så är det precis vad jag gör. Som trebarns-mamma tycker jag man kan få ta till lite divalater dessa så viktiga dagar och nu är det Liza som är drottning i vår familj - just så vill vi ha det!

Kram o på återseende inom kort hoppas jag:)

PS) ALLA små djurbarn är fantastiska, eller hur:)

16.00 Vi har varit ute en promenad och Liza gjorde vad hon kunde för att hänga på ett rådjur, galenpanna är vad hon är.....högdräktiga tikar skall vagga lugnt fram o inte rejsa runt som hoppetossor:)
Hon ömsom vilar, ömsom bäddar och flämtar- men förlossningen har inte dragit igång än. Inte nog med att mina tikar är bortskämda, det har bara hänt en enda gång att de valpat på kontorstid.....ser fram emot en tredje vaknatt!:)

19.30 Eftersom lilla primadonnan ligger o jäser i sin korg så är det bra att kunna sysselsätta sig. Försöker jag smyga ut ur rummet, så blir det trumpna miner.....

22.00 JAHA!.....Liza tar det coolt och vi vakar in natten tillsammans:)