26 maj 2010

Andfådd när man sover.....

.....ja så kan det va ibland:)
Man störtar runt i ett töcken av arbete, resor kors o tvärs, konfirmation & födelsedagsfirande, valpar, hästar, tvätt, städ och en gräsmatta som någon måste smyggödsla nattetid som den växer.....och tror Ni inte att jag lyckats med bragden att missa en äggsjuk höna som just nedkommit med ett par kycklingar:)
Nu får det va slut med födandet tänkte jag och sneglade mot katten.....hennes mage buktar ut och vi lär ju få kattbarn som ytterligare förgyller livet snart......ha ha!

Men, hallå - vart kan man ansöka om tjänstledighet??

Här kommer lite efterlängtade bilder på våra gullefjun i vilket fall - de är såklart alldeles bedårande och jag känner mig oerhört priviligerad som får ha dem runt mig........även om jag just nu önskade att jag hade typ, 49 timmar/ dygn att sätta sprätt på:)

Halle Berry - Söt som socker är hon vår lilla sessa som skall komma att bo i Charlottenberg. Hennes syskon har växt i raketfart och lilla Halle fick det tufft att försvara sig mot sina bröder.....Nu är hon istället "Störst i klassen" med Jaquelines valpar och busar runt med dem.


Harrison Ford är vår störste valp och lugn som en filbunke. Ingenting kan hetsa upp den här gentlemannen som också förblir Värmlänning i Sagolika Sunne.


Henry Fonda är liksom sin bror lugn och stabil - Till västkusten bär det med denna ljuvliga pojke:)


Holly Hunter skall bosätta sig i Norge och får en urtrevlig Black and Tan som närmsta kompis. Holly hänger med på sina bröders hyss och är en tuffing:)


Vår lilla sockertopp Ida Lupini som fick en tuff start, men som visade en kämpaglöd man sällan skådar. Nu har hon växt till sig och bangar inte för bus, eller äventyr. Ida har en lång resa framför sig och kommer att stanna hos mig tills hon är mogen för att lämna oss:)


Isabella Rosselini är en Lady med vilja av stål, vad månne det bli av henne i framtiden tro:) I Uddevalla väntar två småfröknar och en arme av glada spralliga Cavalierer på att hon skall komma flyttandes om några veckor.


Ice-T har fullt upp med sina numera tre tjejer och lever livets glada dagar:) Han blir kvar i Torsby till min stora lycka - det är alltid fantastiskt roligt att få följa valparna på nära håll!


Vår fantastiska "Jason" växer så det knakar och blir bara vackrare för varje dag. Han har rörelser man kan dö för och är nog den vänligaste fölunge jag haft. I skrivande stund så galopperar han tillsammans med sin stolta mamma i kvällssolen, så vackert!!


KRAM!