2 oktober 2011

Ålderstecken:)

Åhh, vilka enastående vackra dagar vi haft!
+26 grader ger rena Mallorca-feelingen och jag vet inte till mig, inspirationen flödar och man kommer absolut aldrig i säng som man skall:) Istället slocknar jag som en pensionär på soffan, mitt i värsta bästa filmen....bara att erkänna att man inte är 25 längre. Man orkar inte riktigt lika mycket, fast min hjärna begriper ju inte fenomenet.....

I vilket fall har jag åter plockat fram mina penslar och målardukar som legat i träda ett helt år. En hörna att njuta i har jag fixat och här sitter jag och myser och skapar med en snarkande Liza vid fötterna. Magen börjar bli stor nu och om drygt två veckor är det så åter dags för små valpar att komma till världen hos oss:)

I går var min dotter o jag o kollade på ett litet sto, självklart blev vi förälskade och på lördag skall vi hämta hem henne. Med en flock på åtta hästar varav tre är dräktiga + kennel så får jag ibland frågan hur jag orkar.....jag jobbar ju en del också, och reser några tusen mil/ år i tjänst. MEN, hästarna, hundarna och allt underbart ger mig energi och kanske är det just det som gör att jag till trots för små åldertecken ändå får ihop dagarna:)

Må så allra bäst, njut av den höga luften och alla vackra färger/ Kram