14 februari 2011

Måndag igen:)


Efter en härlig och händeleserik helg är det åter vardag.....

Vid halv fem kryper jag ur bädden och får yrvaket syn på ett glädjefnattigt sms från vänner på Zolohouse som skickats på nattkröken:) Utmärkelsen Årets häst/ Årets uppfödare kan göra vem som helst svimfärdig av lycka och det är underbart att få följa deras framgångar på distans och glädjas med dem, GRATTIS till succén Maj-Britt & Göran! Vilket kvitto på ett makalöst arbete Ni fått!!

Framme i Sollentuna, hmmmmm...jag hade ett dilemma då jag skulle visa två vackra i samma klass och kommer överens med Rolf på Charmdroppens att han får testa att gå med min Charlie. Charlie är lite försiktig....första utställningen, läskigt halt golv och hundar och folk överallt - inte bara för en liten "bondpojke" att komma ut i sådana sammanhang:) Rolf tog kopplet med van hand och lyckades få en mycket fin kritik även om det slutade med en slät etta. Jag är hur nöjd som helst, lite mer muskler behöver byggas för att komma till konkurrens, men Charlie fick en riktigt bra erfarenhet och har definitivt framtiden för sig:)
STORT tack till Charmdroppens för att Ni ställde upp, jag är mycket tacksam!

Sperringgårdens Crown Royal som vi väntar valpar efter landade på andra plats i sin klass, också han visades för första gången och skötte sig med bravur.

Många vackra hundar och framför otroligt trevliga och positiva människor blir mitt samlade intryck av Sollentuna, jätteskoj! Ofta när man är ute har man så fullt upp med sig själv, sina hundar, nerverna som dallrar och magen som skriker att man inte vare sig hinner, eller orkar att slappna av och prata med andra.

Lite bråttom fick jag de där 50 milen hem....jag skulle delta på en 50-årsfest + gäster hemma och lyckades sladda in hemma på gården med hela 20 minuter på mig att fiffa mig iordning för kvällen och nattens övningar:)..... Efter att ha varit i farten ett dygn tog jag en söndag 100% fri från aktiviteter, jisses vad skönt säger jag bara!!! Tror jag skall införa fler dagar utan aktiviteter, det får bli det nya nu:)Ha en underbar vecka på Er & skäm bort dem Du älskar lite extra just i dag!