23 mars 2011

Två o ett halvt dygn...

21.00 Jerry Lee verkar må hyfsat nu, han är liten som en skrutt och ligger fortfarande på sina ynka 90 gram:) Men han äter med god aptit och har inte behövt genomgå några nya transfusioner. Jag försöker koncentrera mig på hur han mår och inte stirra mig blind på vikten...överlever han är tanken att han skall dubbla sin födelsevikt hela 100 (!!) gånger.....det lär ta sin lilla tid och vi har inte brådis:)

Värmlands minste människobarn som föddes 1989 heter Leif...när jag besökte honom första gången vägde han 280 gram och hela hans handflata var som min tumnagel. Jag träffade honom för en tid sedan....en otroligt trevlig och ståtlig karl på 190 cm, då inser man verkligen att det sker mirakel ibland!

Detta är min första riktigt "struliga" valpkull och jag har alltid vetat att det bara är en fråga om tid innan jag sitter i en svår situation. Men min vackra Liza mår toppen där hon stolt vakar över den lille och jag ser försiktigt positivt på hans chanser att klara sig. Bara att inse att jag i så fall har värsta flytet till trots för att det varit några sanslöst tuffa dygn.

Tänk jag som kan ha svårt för att sova, i går kväll vaknade jag på golvet bredvid valplådan, men typ en matta som täcke - hur sexigt är det på en skala liksom?
Jag kvalar lätt in i tävlingen "störst ringar under ögonen" för närvarande:)

Jag förbereder mig för ännu en natt där väckarklockorna får gå varma....i morgon tar min underbare familj och fina vän Syliva vid då jag måste åka till Stockholm över dagen.

Jag får rapporter varannan timme och återkommer i morgon kväll med lägesrapport! Kram och God Natt


Bilden på Roy o mig, nu har snön tinat bort från hans kulle och lyktan lyser fint igen.....

4 kommentarer:

 1. Hej. Vad du kämpar du är otrolig. vad får du all kraft från? Ta det försiktigt till Stockholm och jag känner på mig att lillemannen kommer att klara sig och bli något stort. Kram Berit

  SvaraRadera
 2. Vi håller tummarna för lille Jerry :o))
  Det går nog bra. Jag har själv haft en sådan.
  72 gram. Hon vägde 300 gram vid 3 veckor. Hon är idag 2 år och väger ungefär 6 kg.
  Så lycka till!!!

  SvaraRadera
 3. Härliga nyheter att han kämpar på den lille rockaren <3
  Kram

  SvaraRadera
 4. Han kämpar som en galning för livetenligt rapporter hemmifrån....men har tappat lite vikt. Jag är så bekymrad just nu!!!!!!

  SvaraRadera