15 april 2010

Hej Baberiba!


Hemma efter ett par fantastiska dagar i Skåne med kolleger o vänner ute på vackra Kullatorp Arabstuteri. Våren har definitivt kommit för att stanna och hela slottet doftade sagolikt av Magnolia. Kvällar...o nätter tillbringades i stallet där ljuvliga Eden, årets första föl måste pussas på, hingstar beundras och stamtavlor, avelsstrategier o annat avhandlas. Vad lyckligt lottad jag är som får omge mig med så generösa och underbara vänner säger jag bara:)

....Sova får man göra i graven och lätt förvirrad kliver jag in i taxin i gryningen för att lyfta mot huvudstaden och en fullbokad dag. 12 timmar senare står jag på Arlanda och håller på att bryta samman av trötthet, ha ha - man får vad man förtjänar. Har fått rapporter om tikar som bäddar och Dina vars juver sväller o sväller - det blir bra att få komma hem och skaffa sig en överblick nu.......

Väl hemma är jag så speedad (undrar vad socialstyrelsen tycker om 4 timmars sömn o 11 koppar kaffe/ dygn) att jag bara måste rusa runt som en toka och säkra att alla mår bra och att alla skött sig när jag varit borta.....Hmm, allt måste vara i toppskick inför småttingarnas entré! Shirley är överlycklig och visar med all tydlighet att hon nu tycker att jag skall gå ner i varv och boa in mig på hennes BB-avdelning. Så ligger vi där igen....bara Shirley och jag och hon är så nöjd som bara hon kan vara. Hela natten har hon ömsom väkt mig med mjuka puffar, ömsom bäddat eller vankat lite runt i rummet.

Valparna skall enligt skolboken komma till helgen.... Håller Er uppdaterade!

Dagens bild är en pigg o stolt Dina, fin va:)

1 kommentar:

  1. Men vännen du jobbar alldeles för mycket! Skönt att du är hemma nu då och att inga valpar har hunnit komma, men hoppas dom kommer nu till helgen och jag ska såklart hålla koll på er!

    Kram Linda

    SvaraRadera