15 april 2010

Shirley fick fyra valpar.En underbar blenheim-prins har kommit kl 15.50. Stark, vacker och pigg som få...Shirley kämpar som en hjälte.
En halvtimme senare är gossebarnet torr, fin och pysslas om av sin duktiga mamma!


16.45 Pojke nr 2 kommer till världen, supervacker är vad han är....men Gud, han började störtblöda från navelsträngen.... Att man är kvick med peangen är ett måste i dessa sammanhang, han lyckades bloda ner sig själv, brorsan och halva mig innan jag fick stopp! Nu mår han bra, men Jeeses han hade inte klarat sig om han inte fått hjälp stackarn.


17.15 En trefärgad liten o bedårande tös kommer susandes i full fart:)Hon är mindre än sina bröder, en näpen liten prinsessa! Stark och snabb som en kobra, bra när de visar "girlpower" direkt.

17.45 30 minuter efter valp nummer tre ligger de alla o tuttar förtjust!

20.30 Shirley är lite flämtig då och då - jag har känt igenom henne, men kan inte med 100% säkerhet säga att hon är färdig. Tre starka friska valpar och en välmående tik har jag hos mig....

21.00 Den nyförlösta har rastat, käkat och ligger helt lugnt med sin lilla familj. Jag har väl varit lite generös med käket, bara att erkänna:)Ha ha ha, hon är snart sju år och blivande pensionär.....då kan man lägga ut lite extra vätska o hull i samband med dräktighet.
Valparna är bedårande och jag är mycket lycklig över att allt gått väl även den här gången!

21.30 Alla mår toppen, nu väntar stalltjänstgöring och några timmars sömn till ljudet av nöjda babysar:)

Kram o tack snälla för alla hejarop o hälsningar!

22.20 Fick dispans från stallet, men går ut för att släcka vilket tar....typ tre minuter! Oooooooops, väl inne ligger där en aldeles förtjusande trefärgad tik och gonar sig:)
............ Busiga Shirley, det var tydligen bara halvlek ändå:) Eftersom jag ställt klockan på 05.00 så är det väl ingen ide att ens försöka sova....det kan man ju göra någon annan gång/ Kram

00.45 Jaha....så var klockan efter midnatt och jag vet inte riktigt vad jag skall tro. Shirley ligger som tidigare helt avslappnad och myser med sina numera fyra valpar. Är trött så jag ser i kors, men man piggar ju på sig om det blir action igen:)

10 kommentarer:

 1. Grattis vännen till denna finfina trio...eller kan det bli fler tro?
  /KRAM

  SvaraRadera
 2. Grattis!!! Va kul att allt gick bra! // Kram

  SvaraRadera
 3. Gud så underbara de är!!! Å snart kommer fler... om inte från Shirley så från Jaquline! :-) Kramar

  SvaraRadera
 4. STORT GRATTIS till dom vackra valparna. Så skönt att allt gick som smort och att alla mår bra!!

  SvaraRadera
 5. Jag önskade så att det skulle komma en tik till, eftersom det är Shirleys sista kull, och så kommer hon! Önskar all lycka till de små Shirleybarnen.

  SvaraRadera
 6. Stort Grattis till skaran ..å vad du ska mysa nu=) härligt att allt gick bra!

  kram Ingela/Guldlockarna

  SvaraRadera
 7. Ett STORT grattis till dig & fina Shirley! Valparna är ju såååå underbara! Vad skönt att allt gick bra och 4 st är ju helt lagomt, och 2 bleinheim och 2 tricolorer...det är ju bara att gratulera!! Pussa dom underbara och den stolta mamman från mig!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 8. JÄTTESTORT GRATTIS TILL DEN FINA VALPKULLEN!!!

  Kram Kristina

  SvaraRadera