22 april 2012

Hej igen! Efter att Paula lämnade oss har jag inte haft någon riktig inspiration att blogga. Livet fortsätter såklart ändå, det är ju framförallt mycket glädje när man är uppfödare. Våra tre små valpar har flyttat hemifrån och de lever nu fina liv tillsammans med kompisar härifrån. Att få sälja till tokbra hem där man har goda relationer är ren lycka och alla tre mår toppen! Bilder på dem kommer när kameran återhämtat sig lite, den har fått gå varm de senaste dagarna:) Vår Zenia har nedkomit med ett stoföl - lyckan är total över detta underverk!
I kväll fölade vår vackra Panchaia. En stark och underbar liten hingst blev resultatet och Panchaia är helt i sitt esse som nybliven mamma:)
Må så allra bäst, här skall tuttas och kollas en liten mage nu - sen en oerhört välbehövlig dusch.....det kan man kosta på sig efter den här natten vill jag lova:) Kram <3

5 kommentarer:

 1. Oerhört glad för din skull Lotta.
  K-A

  SvaraRadera
 2. ÅHHHH! Men GRATULERAR Lotta! =) Så fina föl! Zenias lilla sto har ett otroligt ansikte! Så fin! KRAMAR i stora lass!!! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Från Nässén var det.... glömde lägga till det.....

   Radera
 3. Åh, grattis Lotta, skönt att allt gått bra med detta underbara lilla föl och den vackra mamman! Massa kramar och grattis från oss i Göteborg! Lotta

  SvaraRadera
 4. Tack kära vänner <3 man blir glad när det går vägen.

  Fick ett meddelande som jag inte kommer åt att publicera från Mandys fd matte...... Hej min vän, det är inte Mandy som fölat! Hon går i hagen och mår som en liten prinsessa tillsammans med ponnyn Pepita:)

  SvaraRadera