20 november 2011

Snart jul:)

Hej igen!

Tiden rusar året runt....jag tycker precis sommarlovet är slut och upptäcker till min förfäran att affärerna skyltar för jul - vad hände liksom!
Det är bara att konstatera att dagar o kvällar är tjockbokade, jag hinner inte med mitt eget tempo just nu:)
I vilket fall är vår lill-sessa en hel månad gammal i dag, hon är fortfarande liten och ser ut som en leksakshund där hon rejsar fram. Pigg som attan är hon och naturligtvis söt som det sötaste sockergryn!


Nästa vecka skall golvet i nya stallet gjutas och jag bara längtar tills allt är klart. Plusgrader är toppen när man bygger sägs det och vi får väl se om det blir vargavinter eller ej. I Aftonbladet skriver de "köldchock" och i Expressen om "Mildvinter" - det sägs att vi svenskar spekulerar o pratar mest väder i hela världen, kanske är det så:)

I Torsby har vi världens sötaste lilla flygplats som vi kämpat stenhårt för att få behålla. Efter att man bytt flygbolag har det varit några spännande veckor med inställda flighter....biljetter som inte kan bokas etc = hundratals onödiga mil/bil för mig. En dag då jag slipper sitta vid ratten är en bra dag tycker jag som trivs allra bäst när jag får gå hemma med en flock hundar och hästar omkring mig:)
Hoppas Ni får en förtjusande måndag på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar