31 augusti 2011

Hej igen:)

Det var ett tag sedan.....när jag pausar från skrivandet betyder det att jag haft en massa grejer för mig. Dagarna flyger och även om jag snudd på aldrig sover ( Ni vet...jag lider ju av "lakans-skräck" så hinner jag inte få ner ändan ens de där minuterna det tar att skriva:)

Hundarna: Alla raringar mår utmärkt och i helgen var det dags att leta sig till Backamo på utställning. Vi fick en underbar dag i spöregnet och duktiga Charlie fick excellent med Ck och placerade sig fyra. Lilla Kevin .....efter fem veckor i min ägo och många mils springande i skog o mark behöver han fylla ut sin kavaj lite. Det är svårt att bygga muskler och samtidigt hålla hullet - ett very good får man ta då, vi kommer igen:)

Dagens bästa var att mitt resesällskap Maj-Britt på Zolohouse vann sin klass med vackre Lakritz. Några minuter senare stod det klart att de vunnit bästa hane och fram på eftermiddagen var lyckan total när det stod klart att de blivit bäst i rasen vilket är mkt speciellt att få bli i så fin konkurens.

Dagens andra underbara händelse var att Charmdroppens vackra Cherry fick sitt sista cert och blev Champion! Ingenting är så roligt som när människor visar sin glädje över det de brinner för:) Man kan tro att vi uppfödare har fullt upp med att bara vara avundsjuka på varandras framgångar, vi är ju ändå tävlande. Men de där som aldrig skulle kunna klämma ur sig ett ärligt grattis är som tur är hyfsat få:)

Helt fnissiga, vimsiga, nerfrusna och dyngblöta lyckades vi packa in hundar, tält, stolar och vackra rosetter i bilen och tack Gud för värmen, den goda maten och allt underbart lösgodis vi partade loss på de där timmarna på hemvägen:)

Just nu hoppas jag att Liza är dräktig, det är bara två veckor sedan vi lät para henne och lite tidigt än att ropa hej. Hon mår som en primadonna och är i toppform!

Här är rara Niccelia´s Kevin Costner som kom förbi med sin matte Jenny:


På hästfronten är allt väl! Vår lille vackre hingst "Jaafar" ( betyder liten bäck på arabiska) växer och är ljuvlig som få - det är så roligt att pyssla om och träna honom i livets lilla "vett & etikett-skola"

Här är duktiga Anna ute och går med Phi Jaafar & hans stolta mamma Jedyna.

Annars då:)
Som Ni vet brukar jag falla för allt som är nytt o spännande - den läskiga prylen som gav strömstötar i magen har jag förträngt....det senaste är ett par skumma gångstavar. "Bungy-Pump", en underbar uppfining som rätt använd kommer att transformera hela mig till ett svällande paket av muskler:)
Inte så här kanske........

....men visst låter det fantastiskt, jag menar vem vill inte vara slimmad,trimmad med värsta Agneta-Sjödin-överarmar?

Efter en timmes kämpande i skogen hade dessa underverk förvandlats till "mördarstavar" där jag med gnisslande tänder och muskler kämpade mig fram i skogen.

Hoppet är liksom det sista som överger en, eller hur!
Njut av de vackra höstdagarna och ha det så bäst på Er:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar