1 november 2010

Nu har jag schabblat till det igen:)


Hmm, när jag skapade min hemsida för några år sedan anlitades Monica, hon är en sån där Ni vet som bara har järnkoll, underbar människa! Efter att ha installerat en massa grejs i min dator fick jag avge löfte om att köra säkerhetskopior på allt jag gjorde - Nemas Problemas, man vill ju inte att 100-tals bilder och texter bara försvinner om "det skulle hända något"

I dag är det inte så himla hej hej Nemas Problemas....min dator har haft en massa hyss för sig den senaste tiden, förra veckan luktade den skumt - sist något elektriskt luktade skumt hos mig började det brinna så jag släckte ner skärmen och nu är det bara att konstatera "Min dator är död, kaputto, för evigt utcheckad"
Vad trist med en död dator....vad himla trist att jag inte höll mitt löfte till Monika - Nu kommer jag inte åt att uppdatera min egen hemsida, JÄTTE-smart!! Har antagligen kvalat in som årets nörd i It-kretsar men bitit i det sura äpplet och skrivit till mitt webbhotell med vädjan om hjälp, ha ha - tur det finns folk som inte gör annat än städar efter nördar:)

I dag är det precis två månader kvar på 2010 - inte för att jag vill stressa någon, men fatta - hur fort går tiden egentligen?

Vintertid är bra, då får man liksom en hel underbar bonustimme, I like! Eftersom jag är superskraj för björn är vintern välkommen...då sover de stora bestarna istället för att klafsa runt i vår omgivning:)

....vissa har firat Halloween åxå:

1 kommentar:

  1. Hejsan. Jag sitter och surfar runt lite och om jag förstår de rätt så äger du ett helsyskon till mitt arabiska fullblod! :) Mvh Ida

    SvaraRadera