2 juli 2010

Dygnet runt nu!


Är inne för att fixa lite snabbkäk.....Nu går traktorerna dygnet runt i kampen mot klockan och vädergudarna. Den här helgen är det utställning i Borås.....Stort lycka till alla. Min plan var att åka till Blommeröd och njuta av Araber från hela världen.....hmmmm, så många val, så lite tid ha ha! Alla leder i min stackars kropp skriker efter nåd just nu.....långt kvar till natten och koma:)
Kram

2 kommentarer:

  1. Precis när vi skulle börja köra in hö på lördag så fick vi punktering på ett av de stora hjulen på traktorn, ingen hjälp att få förrän måndag....och grannarnas traktorer går dygnet runt så det finns ingen att låna, meeen jag kom på en genial idé........ varför inte spänna för dessa "lyxhästar" då blir de ju tränade också...... det löste sej för på söndag morgon så regnade det, kuuul.

    SvaraRadera
  2. Hej! Ja, tiden räcker verkligen inte till. Dygnet skulle ha lite fler timmar :):) så man hann med allt man vill göra. Hoppas att allt är bra med er och alla djur. Skulle vara kul att ses framöver! Ha det allra bäst! Kram Linda & Iza

    SvaraRadera