18 april 2010

Valparna 4 dagar.

Tiden rusar och valparna växer så det knakar! Alla fyra mår utmärkt och det är full fart på dem. Shirley är den lugnaste finaste mamma man kan önska och hon lämnar de sina bara små korta stunder för mat och rastning. Namn har de fått - Tack snälla för alla förslag som rasat in!:)
Niccelia´s Harrison Ford - Den pojke som föddes först!

Niccelia´s Henry Fonda.

Niccelia´s Holly Hunter, första tösen.


Niccelia´s Halle Berry:)

Jaqueline ligger och jäser på kökssoffan, tjock som en liten boll är hon och inte det minsta tecken på att valparna skall komma har vi sett...... Hon är utgådd på tisdag och det är rätt skönt med några dagars respit så man hinner hämta andan:)

Dina går och vankar i hagen - ibland står hon och stirrar mot horisonten...rullar sig lite, eller ligger och gonar sig i solskenet. Ja inte idag, just nu ramlar det ner snö från himlen på oss i Värmland!

Under tiden alla djur mår bra så passar jag på och röjer lite.....eller mycket....vår källare är fylld av typiskt "inte -bra-ha-saker" som jag planerar att helt enkelt tutta på. En tidig Valborgsbrasa får det bli....innan "någon" kommer och plockar ut pryttlar man inte kan leva utan, eller jag själv ångrar mig!! Har man inte använt grejer på flera år så måste det betyda att man klarar sig utan dem, det samma gäller alla överfyllda garderober!

Jag är den där typen av shoppare som handlar ngt snyggt jag inte kan vara utan, bara för att komma hem o upptäcka att det redan hänger en exakt likadan blus i garderoben......noll koll alltså! Lite Feung Shui blir bra, typ överallt när jag tänker efter! Jisses vad inspirerad jag blev nu plötsligt, största utmaningen blir att hitta tändstickorna:)

Kram

2 kommentarer:

  1. Åh, vad jag smälter när jag ser dom små bebisarna! Njut, snosa och gossa med dom :) väntar förväntasfullt på Jaqulines valpar...försök nu att inte elda upp allt i källaren hihi

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ha ha - Fick besök av Skk´s kennelkonsulenter så brasan är inte tänd än:)

    SvaraRadera