20 april 2010

Lugna gatan....och lyckliga hästägare!


... Här hemma är det lugnt och skönt i dag. Lastade halm i går kväll och allt är förberett för hästbarnet som skall dyka upp endera dagen. Jaqueline ligger och jäser efter några timmars sedvanligt skuttande utomhus. Hon käkar som vanligt och lär inte nedkomma denna lugna tisdag:) Ack detta väntande.....inte min grej riktigt, men man får väl helt enkelt kämpa på med andra aktiviteter.

Läser en halvsida i dagens NWT "Uppvisning av Spinnaker" Hästen är uppfödd, ägs av Zolohouse och vann med 20 meter på Färjestad i går - dessutom blev han "kvällens häst", Majbritt tränar och maken Göran är kusk! Ju mer man kämpar och sliter med något .... Ju större är lyckan när det blir succé, eller hur:)
5 segrar på 6 starter - Man bugar, det är en makalös insats......jag sätter en slant på att Spinnaker inte gjort sitt sista besök i den åtråvärda vinnarcirkeln!

Hej svejs!

1 kommentar:

  1. Ja, det är heller min grej att vänta, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Tack sååå mycket för pratstunden och du ska veta att jag är oerhört tacksam att du tar dig tiden med en sån tjatmoster som mig :) :)

    Kram på dig!

    // Linda

    SvaraRadera